Ulaş İlçe Özel İdaresi Çalışma Sezonunu Açtı

Ulaş İlçe Özel İdare Müdürlüğü 2018 yılı yol çalışmalarına başladı.

Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, çalışmaları inceleyerek İlçe Özel İdare Müdürü Fadime Ceyhan'dan bilgi aldı.

Yol çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulunan Yılmaz, Çavdar Grubunda bulunan köylerden Kapukaya'da 3,8, Yeşildiyar Mezrasında 2,7 Güneşli’de 2, Karagöl’de 2,5 kilometre olmak üzere toplamda 11 kilometre yolun bakım onarım ve stabilize çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Yılmaz, Aşağı Demircilik Mezrası'nda 1 kilometre, Gürpınar-Başçayır arasında da 500 metre yolda stabilize çalışmalarının sürdüğünü aktardı.

Çalışmaların verimli bir şekilde yürütüldüğünü dile getiren Yılmaz, "Kısa zamanda ilçe genelindeki tüm stabilize yollarımızda gerekli çalışmalar yapılacak. Özel İdare ekiplerimiz özverili bir şekilde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor. Özel İdare ekiplerimize ve çalışmalarımıza katkı sağlayan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

İlçe Özel İdare Müdürü Fadime Ceyhan da greyder, kamyon, kazıcı ve yükleyici kepçeden oluşan araç filosuyla Ulaş'a hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

Ceyhan, çalışmalara yardımcı olan yöre halkına ve muhtarlara teşekkür ederek, "Sezon boyunca arkadaşlarımızın özverili çalışması ile tüm köylerimize en iyi hizmeti götürmeye çalışacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA