Terme Belediyesinin Araç Parkına 4 Araç Daha Eklendi

Terme Belediyesince araç filosuna 4 yeni araç kazandırıldı.

Terme Belediyesi tarafından 1 milyon liralık yatırımla araç parkına çok amaçlı su tankeri, çöp kamyonu, otobüs ve çöp taksi kazandırıldı.

Belediye Başkanı Şenol Kul, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2014 yılında değişen Büyükşehir Belediyesi Yasası ile ilçe belediyelerinin hizmet alanlarının arttığına işaret etti.

Terme Belediyesinin de hizmet alanının kırk kat büyüdüğüne dikkati çeken Kul, "Daha önce 15 kilometrekarelik alana hizmet veren belediyemiz, 2014 yılından sonra 548 kilometrekareye hizmet vermeye başladı. Hizmet sınırlarımız dahilindeki vatandaşlarımıza eşit standartlarda hizmet sunabilmek için araç ve donanım gücümüzü artırdık." dedi.

Yeni alınan araçlar ile hizmet kalitesinin artacağını vurgulayan Kul, "Göreve geldiğimiz günden beri belediyemizin araç filosuna 42 yeni araç kazandırarak ciddi bir yatırım yaptık. Yeni alınan araçlarla da hizmet kalitemizi daha da arttıracağız." ifadesini kullandı.

Kul, Terme Belediyesinin araçlarını çağın gerekliliklerini yerine getirebilecek düzeye çıkarabilmek adına mücadele ettiklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"Teknoloji her geçen gün değişiyor. Belediyecilik anlamında da yeni birçok farklı araç görücüye çıkıyor. Belediyemizin bu değişimin bir parçası olmasını ve modern araçlara kavuşmasını önemsiyoruz. Belediyemizi çağın gerekliliklerine uygun donanım ile donatmak için her adımı atıyoruz. Yaptığımız yatırımlarla güçlenen araç filomuz ile artık herhangi bir iş için araç kiralamasına ya da hizmet satın alınmasına gerek kalmadı. Bu işlerin hepsini bünyemizde belediyemize ait araçlar ile yapabiliyoruz."

Kaynak: AA