Lapseki'de Kursiyerler Yaptıkları İşleri Afrin'e Gönderdi

Lapseki Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından çeşitli dallarda açılan kurslarda eğitim gören kursiyerler, yaptıkları ürünleri Afrin'deki askerlere gönderdi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nurettin Yiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik güvenlik ve istikrarı sağlamak amacıyla, 20 Ocak'tan beri Zeytin Dalı Harekatı'nın yürütüldüğünü hatırlattı.

Harekatta görev alan güvenlik güçlerine başarılar dileyen Yiğit, "Onlara destek olmak ve moral vermek amacıyla MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün isteği doğrultusunda Lapseki genelinde kurumumuza bağlı açılan kurslarda görevli öğretmen, usta öğreticiler ve kursiyerlerimizle beraber ürettikleri ürünlerden bölgede görev yapan askerlerimize iletilmek üzere hazırladıkları hediyeleri gönderiyoruz.

Usta öğreticilerimize ve kursiyerlerimize bu güzel davranışlarından dolayı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak teşekkür ediyor, bölgede ve vatanın her köşesinde fedakarca görev yapan kahraman Mehmetçiğimize sevgilerimizi, saygılarımızı ve şükranlarımızı sunuyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA