Çaylı, 'Açılış İçin Hazırız'

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Ihlamur (Seyir) Terası açılışına hazır olduklarını dile getirdi.

Çaylı, 'Açılış İçin Hazırız'
Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Ihlamur (Seyir) Terası hakkında değerlendirmelerde bulunarak içinde restoran, kafeterya, mescit ve 29 bungalov evin bulunduğu projenin 9 ev dışında tamamlandığını söyledi.

2014 tarihinde yapımına başlanan projede son gelindiğini tamamının belediye iş gücüyle yapıldığını ifade eden Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, projeyi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

14 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan Ihlamur (Seyir) Terası açılışına tüm vatandaşları davet eden Çaylı, “01 Aralık 2014 tarihinde kazmayı vurduğumuz, 70 bin metrekarelik büyük bir alan üzerine inşa ettiğimiz, içinde restoran, kafeterya, mescit ve 29 bungalov evin bulunduğu dev projemizi 9 evin dışında tamamladık. Tamamı belediyemiz iş gücü ile yapılan projemize yaklaşık 8 milyon lira gibi çok büyük bir para harcadık. Bu projede emeği olan bürokratından, işçimize herkese teşekkür ediyorum. İnancım şudur ki, bu proje ile ilçede turizm hareketine yeni bir ivme kazandırılmış olunacaktır. İlçemize gelen yerli - yabancı turistler, doğa severler Ihlamur Teras Tesislerimizde gönül rahatlığı ile konaklayıp, yeme - içime hizmetinden faydalanacaklardır. 14 Nisan Cumartesi günü saat 14.00 de yapacağımız açılışa belediye olarak hazırız. Bu güzel günümüzde saygıdeğer vatandaşlarımızda görmek bizleri mutlu edecektir. Bu düşünceler ile tekrardan tüm halkımızı aramızda görmeyi arzu ediyor, saygı, sevgi, selam ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA