Aksaray'dan Kısa Kısa

Aksaray Belediyesi, Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü nedeniyle kentte görev yapan emniyet mensupları için program düzenlendi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, bir otelde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, polislerin mesai saati gözetmeksizin ülkenin birlik ve beraberliği için çalıştığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşadığımız süreçte gece gündüz demeden çalıştınız. Sizin fedakarca çalışmanız, bizim için çok kıymetli ve çok değerliydi. Bizler, sizlerin sayesinde ülkemizde rahat bir nefes alıyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum."

Programa, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Turgay, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve polisler katıldı.

- Dede torun programı düzenlendi

Aksaray Belediyesinin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Hayme Hatun Anaokulunda eğitim öğrenim gören çocuklar, Abdul Kadir Üçyıldız Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Ziyarete katılan 100 anaokulu öğrencisi huzurevi sakinlerinin elini öptü, onlara karanfil hediye edip birlikte pasta kesti.

Huzurevi sakinleri, öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA