Akdeniz'de İhtiyaç Sahibi Vatandaşların Evleri Yenileniyor

Akdeniz Belediyesi, Akdeniz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğinde, yoksulluk veya kimsesizlik nedeniyle evleri kullanılamaz hale gelen vatandaşların evlerini yeniliyor.

Akdeniz'de İhtiyaç Sahibi Vatandaşların Evleri Yenileniyor
Akdeniz Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Kadın ve Aile Müdürlüğü’nün tespit ve incelemeleri, teknik ekiplerin çalışmaları sonucunda Barış, Bahçe, Çamlıbel, Hamidiye, İhsaniye, Nusratiye, Üç Ocak, Hal, Şevket Sümer, Çay, Çilek, Camili, Yeşilçimen, Yeşilova, Dikilitaş, Puğkaracadağ, Bağcılar ve Huzurkent’te 30’u aşkın ev yenilenirken, kendilerine uzanan yardım eli nedeniyle duygulanan vatandaşlar, Akdeniz Belediyesi ve Başkan Muhittin Pamuk’a teşekkür ettiler.

“Önemli olan insana dokunabilen anlayışı hakim kılmaktır”

Yoksul ve kimsesiz vatandaşların evlerinin yenilemesine yönelik hizmeti değerlendiren Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, belediyenin gücü ve imkanları ölçüsünde gelen taleplerin değerlendirildiğini belirtti.

“Evlerini yenilediğimiz insanlarımızın yüzünü güldürüp gönüllerini kazanabildiysek, onları bir nebze sevindirebildiysek ne mutlu bizlere” diyen Başkan Pamuk, “Mazlumların ve mağdurların yanında olmayı görev biliyoruz. Göreve geldiğimizde, kısa zamanda bizlere gönüllerini ve evlerini açan vatandaşlarımıza vefa borcumuzu yerine getiriyoruz. Onlardan aldığımız hayır duaları, bizim için en anlamlı mükafattır. Yerel yönetimde önemli olan şey insan odaklı, insana dokunan sosyal belediyeciliği hakim kılabilmektir. Merkezine insanı alan bir yönetim anlayışıyla, her türlü talep ve sıkıntılarında insanımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Mahalle muhtarları ve evleri yenilenen vatandaşlar da sunulan hizmetin çok kıymetli ve özel olduğunu belirterek, Başkan Pamuk ve ekibine teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA