Viranşehir'den Kısa Kısa

Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Halef Kete, devam eden üst yapı çalışmalarını inceledi.

Kete ile beraberindekiler, kırsal mahalle Zümrüt, Eser ve İncirlikte çalışmaları devam üst yapı çalışmaların inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Mahalle sakinlerini taleplerini dinleyen Kete, yaptığı açıklamada hedeflerinin Viranşehir’i şantiyeye çevirmek olduğunu söyledi.

Mahallelerde çalışmaların devam ettiğini belirten Kete, "Zümrüt Mahallesi'nde iki taziye evi, İncirlikte ise stabilize yol çalışmasının devam ediyor. Eser Mahallesi'nde de stabilize ve kilitli parke taşı çalışmalarının bitti. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

- Belediyeden cami ve taziye evlerine destek

Viranşehir Belediyesi, yapımı devam eden cami ve taziye evlerine inşaat malzemesi desteğinde bulundu.

Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, yaptığı açıklamada, halkın ibadethaneleri rahat bir ortamda kullanabilmesi için çalışmalar yürütüklerini söyledi.

Cami ve taziye evlerine demir ve hazır beton desteğinde bulunduklarını ifade eden Kaymakam Çimşit, "Geçen yıl olduğu gibi bu yılda cami ve taziye evlerine önemli ölçüde destek veriyoruz. Hizmet kalitesini arttırarak geçen yıl 80 ton demir desteğinde bulunduk. Bu yıl 180 ton demir desteğinde bulunduk. Desteklerimiz devam edecek. Viranşehir Belediyesi insan ve hizmet odaklı çalışma yürütüyor." diye konuştu.

Kaynak: AA