Kırşehir'de Aile Yaşam Merkezi Yapımı

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanında 600 metrekarelik aile yaşam merkezi yaptıklarını bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Aile Yaşam Merkezi inşaatının yapımına hızla devam edildiğini, aile yaşam merkezlerinde verdikleri kurslar ile vatandaşların sosyal ve kültürel alanda gelişimine katkı sağladıklarını belirtti.

Bağbaşı'ndaki Aile Yaşam Merkezinin dört katlı içerisinde bodrum, zemin ve iki kattan oluşan bir bina şeklinde tasarlandığını vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Bütün aile merkezlerimiz şu anda tam kapasiteli olarak hizmet veriyor. Bu merkezlerin sayılarını artırmak istiyoruz. Bağbaşındaki Aile Yaşam Merkezi binası yaklaşık 600 metre karelik bir alana yapılıyor. Bodrum katında yüzme havuzu olacak. Fitness, aerobik, güzellik merkezi, bakım merkezleri, giyinme soyunma odaları olacak. Kafeteryası olacak ve sınıflar, derslikler bulunacak. Bağbaşı Kırşehir’in üniversiteye yakınlığı sebebi ile üniversitenin kullanabileceği çok önemli bir merkez haline gelecek. Her alanda açacağımız kurslarla burası inşallah çok güzel bir hizmet verecek. Öğretmenler, öğrenciler için çok güzel bir mekan olacak. Merkezimizi 2018 yılı bitmeden tamamlayacağız."

Kaynak: AA