Kırıkkale'de Yanmış Kadın Cesedi Bulunması

Kırıkkale'nin Bahşili ilçesinde vücudunun büyük bölümü yanmış kadın cesedinin bulunmasına ilişkin yapılan soruşturmada, Ganime Varsak'ın intihar ettiği kanısına varıldığını bildirildi.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, ulusal basında Ganime Varsak'ın yanmış halde ölü olarak bulunmasıyla ilgili olarak yoğun haberler çıkması üzerine basın açıklamasının yapılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

Bahşili ilçesinde 16 Şubat'ta Varsak'a ait cesedin bulunması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığınca geniş kapsamlı soruşturma başlatıldığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yapılan soruşturma neticesinde ölen Ganime Varsak'ın intihar ettiği kanısına varıldığı ve bu hususta 10 Nisan tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığımızca kasten öldürme suçundan dolayı şüpheliler hakkında 'kovuşturmaya yer olmadığına' dair karar verilmiş, ayrıca şüphelilerden İ.S. hakkında 'konut dokunulmazlığını ihlal, hayasızca hareketler ve silah ile tehdit', diğer şüpheli S.Ü. hakkında da 'intihara yönlendirme, hayasızca hareketler ve konut dokunulmazlığını ihlal' suçlarından kamu davası açılmıştır. Kamu oyuna saygılarla duyurulur."

Kaynak: AA