Kavak'ta Eğitimcilere İletişim Semineri

Kavak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce okul idareci ve öğretmenlerine yönelik iletişim ve sınıf yönetimi konulu seminer düzenlendi.

Maarif Harekatı kapsamında Kavak Rıdvan Çelikel Fen Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminere, Kaymakam Vekili Metin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük, Milli Eğitim Şube Müdürü Kadri Bektaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Tanrıöven, Öğretmenevi Müdürü Ali Soylu, merkez okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Eğitimci yazar İrfan Ertav tarafından verilen seminerde, etkili sınıf yönetimi ve etkili iletişim ile okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler arası iletişim tekniklerinin artırılmasına yönelik oyun ve etkinlik yapıldı.

Seminerde etkili iletişimin yanı sıra, nezaket kuralları, birey ilişkileri, birey-toplum ilişkileri, sosyal yapı içinde hayat amaçları ve hedefler konuları ele alındı.

Kaymakam Vekili Yılmaz, seminerin okul idareci ve öğretmenler acısından çok faydalı bir kazanım olacağını belirterek, Ertav'a tablo hediye etti.

Kaynak: AA