Bartın'da Yaşam Merkezi'nin Açılışı 5 Mayıs'ta Yapılacak

Bartın Belediyesi’nin yaşam merkezleri oluşturma projesi kapsamında Kavallar mevkisinde yapım çalışmalarına başlanan Yaşam Merkezi 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü düzenlenecek olan toplu açılış töreni hizmete açılıyor.

Bartın'da Yaşam Merkezi'nin Açılışı 5 Mayıs'ta Yapılacak
Bartın Belediyesi tarafından daha önce Cumhuriyet Mahallesi, Kemerköprü Mahallesi ve Şiremirçavuş Mahallesi’ne yapılan yaşam merkezine bir yenisi daha ekleniyor. Bir süre önce yapım çalışmalarına başlanan Kavallar Mevkii’nde ki Yaşam Merkezi 5 Mayıs Cumartesi Günü düzenlenecek olan toplu açılış töreni ile hizmete girecek. Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, çalışmaların sorunsuz ilerlediğini ve 5 Mayıs 2018 Cumartesi Günü Kavallar Yaşam Merkezi’ni halkın hizmetine sunacaklarını söyledi.



“Hizmetlerimizi vatandaşlarımızın ayağına götürmeye devam ediyoruz”

Akın açıklamasında, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına karşılık gelecek hizmetleri vermeye ve hizmetlerimizi vatandaşlarımızın ayağına götürmeye devam ediyoruz. İlk olarak 2015 yılında hayata geçirdiğimiz Yaşam Merkezleri Projemiz vatandaşlarımız tarafından çok beğenildi. Cumhuriyet, Elmalık, Şiremirçavuş Yaşam Merkezlerimiz vatandaşlarımız tarafından çok faydalı şekilde kullanıldı. Oluşturmuş olduğumuz bu merkezlerde çocuklarımız huzur için oyun oynarken yetişkinlerde spor yapabilme imkânı buldu. Ayrıca Yaşam Merkezlerimizde çeşitli özel gün etkinlikleri, toplantılar ve sosyal aktiviteler gerçekleştirildi.

Bu yaşam merkezlerimize bir yenisi de Kavallar Mevkii’nde ekliyoruz" dedi.



Toplu açılış törenini ile hizmete sunulacak

Akın açıklamasının devamında “Bu yaşam Merkezimizde semt sahası, çocuk parkı, dinlenme alanları ve çeşitli faaliyetlerin yapılabileceği çok amaçlı 3 odası ve engelli vatandaşlarımızın da kullanımına uygun tuvalet olan 160 metrekarelik hizmet binası bulunacak. Çalışmalarımız bitme aşamasına geldi. Bu ay sonunda çalışmalarımızı tamamlayarak 5 Mayıs 2018 Cumartesi Günü yapılacak olan toplu açılış töreni ile sosyal ve kültürel anlamda birçok ihtiyaca karşılık gelecek büyük küçük herkese hitap eden bir yaşam merkezini halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Kaynak: İHA