Polislere Gençlerden Kurabiyeli Kutlama

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri çalışanları ve gönüllü gençler, Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümünü uygulama noktasında nöbet tutan polislerle kutladı.

Oltanbey Mahallesi Balyemez Konağı ile Akçakale Mahallesi'ndeki polis uygulama merkezlerini ziyaret eden Gençlik Merkezi Müdürü Beytullah Cebel ile gönüllü öğrenciler, görev başındaki polislere kurabiye ikram etti.

Gençlik Merkezi Müdürü Cebel, gençlik merkezi olarak Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla görev başındaki polisleri unutmadıklarını göstermek, onlara moral vermek amacıyla etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Polislerin halkın huzur ve güvenliğini sağladığına dikkati çeken Cebel, Gençlik Merkezi olarak gönüllü gençlerle farkındalık oluşturmak amacıyla bu tür faaliyetler yürüttüklerini kaydetti.

Polislerin canını hiçe sayarak önemli bir görev üstlendiğine dikkat çeken Cebel, şu ifadeleri kullandı:

"Polislerimiz ilimizin huzur ve güven kenti olmasında etkin rol oynuyor. Bizler de gönüllü gençlerimizle görev başında polislerimizi ziyaret ederek onlara bugünün anısına hediye takdim ettik. Bu hediyelerin içerisinde gönüllü gençlerimizin evde hazırladıkları kurabiyeler vardı. Bu kurabiyeleri görev başındaki polislerimize vererek onları bu günlerinde unutmadığımızı gösterdik."

Kaynak: AA