Okul Öncesi Öğretmenlerine Özel 'Orff Schulwerk Eğitimi'

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde faaliyet gösteren Cemile Tatoğlu Anaokulu Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) işbirliği ile okul öncesi öğretmenlerine özel ‘Orff Schulwerk Eğitimi’ ne devam ediyor.

Okul Öncesi Öğretmenlerine Özel 'Orff Schulwerk Eğitimi'
Cemile Tatoğlu Anaokulu ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) arasındaki eğitim işbirliği devam ediyor. İlki geçtiğimiz ay düzenlenen ve 35 okul öncesi öğretmeninin 3 gün boyunca katılıp sertifikalarını aldığı Orff Schulwerk eğitiminin devamı niteliğinde olacak eğitimler Cemile Tatoğlu Anaokulunda bir kez daha düzenlenecek. Eğitimler bu konuda uzman eğitimci İlkay Nişancı tarafından verilecek. ‘Orff Eğitimi-Ritim Zamanı 2’ adlı proje başlığı ile yapılacak olan eğitimler 3 gün ve günde 6 saat olarak düzenlenecek. Cemile Tatoğlu Anaokulu Müdürü B.Demirhan Döl; ‘İlk eğitimlerden çok memnun kalan okul öncesi öğretmeni arkadaşlarımızın talebi üzerine bir üst seviye olacak Orff Schulwerk Eğitimlerimiz devam etmekte, tüm katılımcılarımıza şimdiden güzel vakitler geçirmelerini diliyorum.’ dedi.

Planlanan eğitim tarihleri 28-29 Nisan ve 5 Mayıs toplamda 3 gün ve saat 10:00-17:00 arasında olacak. Eğitimler Cemile Tatoğlu Anaokulu çok amaçlı salonunda yapılacak olup eğitim sonunda tüm katılımcılara Forum Salzburg Onaylı Orff Schulwerk Sertifikası verilecek.
Kaynak: İHA