İscehisar'dan Kısa Kısa

Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İscehisar ilçesinde tören düzenlendi.

Tören, İscehisar Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı’na İlçe Emniyet Müdür Vekili Mehmet Ali Dalfidan çelenk sunması, saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Çelenk sunumunun ardından Dalfidan ve Başpolis Metin Gürbüz ve emniyet personeli, Kaymakam Muhammet Öztabak’ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Öztabak, yurtda iç güven ortamının oluşmasına yönelik olağanüstü gayretler sergileyen emniyet teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Öztabak, "Huzurun bekçileri ve teminatı olan emniyet teşkilatımızın 173. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan kahraman polislerimize, görevlerini kahramanca yerine getirirken hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarına ve ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

- Başkan Çibik, Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti

İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette Çibik, halkın huzuru, genel güvenlik ve asayişin temini, devletin bütünlüğü için fedakarca hizmet veren emniyet teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümünde, polislere bir kez daha minnettar olduğunu ifade etti.

"Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır" diyen Çibik, şöyle konuştu:

"Halkımızın duyduğu bu güveni devam ettirmek tüm polislerimizin öncelikli görevi olmalıdır. Gecesini gündüzüne katarak çalışan emniyet mensuplarımıza da halkımızın her zaman gösterdiği sevgi ve desteği devam ettirmeleri en büyük temennimizdir."

Kaynak: AA