Esat Kabaklı'dan Sanatçıların Sınır Birliklerine Ziyaretini Eleştirenlere Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sınır birliklerine ziyarette bulunan sanatçılardan Esat Kabaklı, bu ziyareti eleştirenlere tepki göstererek, "Gerekirse Afrin’e gideriz" dedi.

Esat Kabaklı'dan Sanatçıların Sınır Birliklerine Ziyaretini Eleştirenlere Sert Tepki
Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıl dönümü, Bağcılar Belediyesi tarafından Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda düzenlenen bir programla kutlandı. Programa Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürü Murat Taner, sanatçı Esat Kabaklı ve çok sayıda davetli katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sınır birliklerini ziyaret eden sanatçılardan Esat Kabaklı gecede türkü söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sınır birliği ziyaretinde "Bil oğlum" türküsünü seslendiren Esat Kabaklı, sanatçıların bu ziyaretini eleştirenlere de tepki gösterdi.Türk Halk Müziği sanatçısı Esat Kabaklı ziyareti eleştirenlere sert bir cevap vererek, “Bu vatan için ölmeliyiz, bayrak için ölmeliyiz. Gerekirse Afrin’e de gideriz, Mehmetçiğimizi de kucaklarız. Bizim meşrebimizde bu var. Onun için ne gocunuruz ne güceniriz. Ne söylerse söylesinler biz bu yolun yolcusuyuz” dedi.

Esat Kabaklı’nın bu sözleri büyük alkış aldı.

Öte yandan, gecede açılış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan, “Değerli arkadaşlar hepinizle gurur duyuyorum. Öncelikle FETÖ denen alçak ihanet çetesinin ele geçirmek adına yaptığı mücadelede emniyet teşkilatımız Allah’a hamd olsun dimdik durdu. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra teşkilatımızın içinde bulunduğu arınma ve temizlenme sürecini çok iyi atlattığımızı düşünüyorum. Bugün Polis Haftası’nı kutluyorsak burada bulunuyorsak öncelikle sizlerin sayesinde oldu. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

“15 Temmuz’da polisimizin muhteşem dik duruşuna şahitlik ettik”

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise “173 yıl önce kurulan bir teşkilat Allah’a hamd olsun ki her geçen gün güçlenerek devam ediyor. Cumhurbaşkanımız liderliğinde değişim ve dönüşümünü tüm hızıyla devam ettiren ülkemizde polis teşkilatımız her geçen gün önemli ve kritik görevler üstleniyor. Emniyet teşkilatımızı hep yanımızda gördük. Kâh bir hırsızlık veya kaza anında hep insanlara şefkat ve merhametle yardım eden teşkilat mensubu kardeşlerimizi gördük. Rabbim güzel hizmetlerinizden dolayı hepinizden razı olsun. Her alanda başarısını gördüğümüz emniyet teşkilatımızın son yaşadığımız süreçte 15 Temmuz’da muhteşem ve harika bir şekilde dik duruşuna şahitlik ettik” şeklinde konuştu.

“Belediye başkanımız araçlarımızın tamamına yakınını yeniledi”

İlçe Emniyet Müdürü Murat Taner ise şunları söyledi: “Öncelikle Gezi kalkışmasında ardından 17/25 karanlık darbe girişimi ve en son olarak da kendi halkına polisine askerine kurşun sıkacak kadar adileşen 15 Temmuz kalkışmasıyla yüzleştik. Gazi ve şehitler verdik. Almış olduğumuz yaraları süratle iyileştirdik ve her defasında ayağa kalkmasını bildik. Ve yolumuza devam ettik. Bağcılar’da kadromuzun tamamına yakını yenilendi. Sokaklarda koştururken en önemli unsurumuz araçlarımızdı. Belediye başkanımız araçlarımızın tamamına yakınını yeniledi. Bu da personelin moral ve motivasyonunu ikiye katladı. Huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum”

Protokol konuşmalarının ardından Emniyet Müdürü Taner, Kaymakam Eldivan, Başkan Çağırıcı ve Bağcılar Polis Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Hasan Taşar’a teşekkür plaketi verdi.
Kaynak: İHA