Çıldır AK Parti'den Polis Günü Ziyareti

Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural ve Teşkilat üyeleri Polis Günü vesilesi ile İlçe Emniyeti ziyaret etti.

Çıldır AK Parti'den Polis Günü Ziyareti
Emniyet Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Çıldır İlçe Emniyet Teşkilatını ziyaret eden Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural ve İlçe Teşkilatı emniyet mensuplarının günlerini tebrik ettiler.

Emniyet mensupları ile tek tek tokalaşan Başkan Azizoğlu, Başkan Vural ve İlçe Teşkilat yönetimi üyeleri daha sonra Çıldır İlçe Emniyet Amiri Yalçın Kuyumcu’yu makamında ziyaret ettiler. Emniyet Teşkilatının 173. Kuruluş günü nedeniyle polis gününü kutlayan Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu " Halkın huzur ve güven içerisinde yaşayabilmesi için gecesini gündüzüne katan, nice fedakarlıklara göğüs gererek zor şartlarda çalışan polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü yürekten kutluyorum. Tüm emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Vural ´da emniyet mensuplarının Polis Gününü kutlayarak " Ülkemizin bekası ve milletimizin güvenliği için canını dişine takan, büyük bir özveriyle gece gündüz demeden çalışan, gerektiğinde şehadete gözünü dahi kırpmadan koşarak terörü bertaraf etmek için var gücüyle çarpışan Türk Polisinin ve Polis Teşkilatımızın Polis Günü´nü kutlar ve tüm polis kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ederim" dedi.

Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural ve AK Parti İlçe Teşkilatının ziyaretlerinden ötürü son derece memnun olduğunu dile getiren Çıldır İlçe Emniyet Amiri Yalçın Kuyumcu şahsı ve Emniyet mensupları adına Başkan Azizoğlu, Başkan Vural ve İlçe Teşkilatına teşekkür etti.
Kaynak: İHA