Başkan Bahçeci, Yol Çalışmalarını İnceledi

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kent merkezinde yol ve kaldırım çalışmalarının devam ettiği caddelerde inceleme yaptı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kent merkezinde Terme ve Lise caddelerindeki sert zemin, Cacabey Meydanı, Yavuz Sultan Selim Bulvarı, Kapucu ve Çarşı cami çevrelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Esnafı da ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulunan Bahçeci, caddelerdeki peyzaj çalışmalarının hızla devam ettiğini, özel bitkilerden oluşan düzenlemelerin kısa sürede tamamlanacağını dile getirdi.

Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile Masal Parkı kavşağını 10 gün içerisinde tamamlayacaklarını, kenti yapılan düzenlemeler ile modern ve geleceğe hazır hale getireceklerini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Yatırımları kısa sürede tamamlayarak hizmete sunacağız. Şehrimizin ihtiyacı olan hizmetleri kazandırabilmek ve vatandaşımızın hak ettiği kalitede hizmet üretmek için tüm ekiplerimizle canla başla çalışıyoruz. Gerek yol çalışmalarımız gerekse şehrimizi geleceğe taşıyacak projelerimiz Kırşehir’imizi geliştirme ve değiştirme adına yaptığımız çalışmalardır. Yaptığımız çalışmalarla daha yaşanılır bir Kırşehir inşası gerçekleştiriyoruz. Modern ve geleceğe dönük, yarınların muhtemel sorunlarına öncü çözüm getiren, vizyon projelerle hemşehrilerimizin taleplerine kulak veren bir yönetim anlayışına sahibiz. Daha güçlü bir Türkiye'nin ve daha yaşanılır bir Kırşehir'in birlik ve beraberlik içerisinde inşa edileceğine inanıyorum."

Kaynak: AA