Başkan Akın Ve Teşkilat Üyelerinden Devlet Bahçeli'ye Ziyaret

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 18 Mart’ta yapılan 12. Olağan Büyük Kurultayı’nda tekrar genel başkan seçilen Dr. Devlet Bahçeli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Akın Ve Teşkilat Üyelerinden Devlet Bahçeli'ye Ziyaret
MHP Genel Merkezinde gerçekleşen ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri hazır bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bartın heyeti ile yakından ilgilenirken Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın, yaptığı hizmetler ve projelerle ilgili bilgi aldı. Ziyarette ayrıca ülke gündemi ve çeşitli konular hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Milliyetçi Hareket Partisi’nin 18 Mart’ta yapılan 12. Olağan Büyük Kurultayı’nda tekrar genel başkanlığımıza seçilen Sayın Devlet Bahçeli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri ile gerçekleştirdiğimiz ziyarette, MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ile çeşitli konularda istişarelerde bulunma imkânımız oldu. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA