Aile Yaşam Merkezi Dostlukların Gelişimine Katkı Sunacak

Kırşehir’de kentsel dönüşüm alanında yapımına başlanılan aile yaşam merkezi ile bölgede mahalleli arasında dostluk ve arkadaşlıkların arttırılması amaçlanıyor.

Aile Yaşam Merkezi Dostlukların Gelişimine Katkı Sunacak
Yapımı devam eden aile yaşam merkezinde mahalleli,eğlenecek hemde kurs alarak kişisel gelişimlerine katkı sunacak.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentsel dönüşüm alanında yapılan aile yaşam merkezi inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Toplam 600 metrekarelik alana sahip aile yaşam merkezi inşaatı alanı ile ilgili inceleme yapan ve açıklamada bulunan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Hizmete başlayan bütün aile merkezlerimiz şu anda tam kapasiteli olarak hizmet veriyor. Bizlerde bu merkezlerin sayılarını artırıyoruz. Kervansaray ve Bahçelievler mahallelerimizde de konaklarımız var. Buralarda kurslarımız devam ediyor. Yapımı büyük bir hızla devam eden Bağbaşı aile yaşam merkezimiz tamamlandığı zaman mahalle sakinlerine çeşitli kurslarla, organizasyonlarla hizmet edecek. Bağbaşı aile yaşam merkezine benzer bir aile yaşam merkezini Aşıkpaşa mahallesinde de yapacağız"dedi.

Yapımı devam eden aile yaşam merkezinde neler yer alacağını da anlatan Belediye Başkanı Bahçeci konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bağbaşına yaptığımız aile yaşam merkezi dört katlı içerisinde bodrum, zemin artı iki kattan oluşan bir bina şeklinde tasarlandı. Aile yaşam merkezi binası yaklaşık 600 metre kare ye oturan bina. Bodrum katında yüzme havuzu olacak. Fitness, aerobik, güzellik merkezi, bakım merkezleri, giyinme soyunma odaları olacak. Üst kat giriş katında kafeteryası olacak ve üst katında sınıflar ve derslikler şeklinde tasarlandı. Bağbaşı Kırşehir’in üniversiteye yakınlığı sebebi ile Üniversite’nin kullanabileceği çok önemli bir merkez haline gelecek.

Özellikle hanımlar yüzme dersi alabilecek. Bağbaşı aile yaşam merkezinin bir otelin SPA gibi düşünülmesi lazım ve bu şekil tasarlandı. Yine burada aile yaşam merkezinde olduğu gibi her alanda açacağımız kurslarla burası inşallah çok güzel bir hizmet verecek. Öğretmenler, öğrenciler için çok güzel bir mekân olacak burasını en güzel bir şekilde kullanabilecekler"
Kaynak: İHA