Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler şehit ailelerini ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Küpeli ve beraberindeki polis memurları, şehit polis memurları Ramazan Çetinel, Erol Kaplankıran ve Zeki Esmer’in ailelerini ziyaret etti.

Burada ailelerle görüşen Küpeli, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olacaklarını, bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

Her şeyimizi şehitlere borçlu olduğumuzu belirten Küpeli, "Her zaman emrinizdeyiz, hizmetinizdeyiz. Bizlere dilediğiniz gibi ulaşabilirsiniz. Sizler şehitlerimizin emanetlerisiniz." dedi.

- Polislerden Kaymakam Keklik'e ziyaret

Dazkırı İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polisler, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Dazkırı Kaymakamı Mehmet Keklik'i makamında ziyaret etti.

Ziyarete Dazkırı İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Ramazan Öncü ve İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polisler katıldı.

Ziyarette konuşan Keklik, "Türk Polis Teşkilatının 173 yıldır milletin huzuru, kamu düzeninin korunması ve asayişin sağlanması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak mesai mefhumu gözetmeksizin canla, başla hizmet veriyor. Suç ve suçluyla mücadelesini büyük başarılara imza atarak yerine getirmekte ve milletçe bizleri gururlandırıyor. Şehitlik mertebesine erişen güvenlik güçlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Kaynak: AA