Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aydın Açıklaması

'Türkiye bütün mazlumların umududur’.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, "Türkiye bütün mazlumların umududur." dedi.

Aydın, partisinin Karamürsel İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her zamankinden daha güçlü olması gerektiğini söyledi.

Kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni eden Aydın, şunları kaydetti:

"Çok önemli bir coğrafyada, çok önemli bir ülke olan Türkiye’de yaşıyoruz. Bu topraklar herhangi bir toprak değil, Türkiye herhangi bir ülke değil. Eğer yeryüzünde Türkiye’nin yok olduğunu farz ederseniz, mazlumların, ezilenlerin, sömürülenlerin umudu da yok olmuş sayılır. Türkiye bütün mazlumların umududur. Bugün bütün mazlumlar dikkatlerini Türkiye’ye çevirdiler. Türkiye’nin güçlü olmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Tabiri caizse bütün mazlum coğrafyanın Türkiye’ye ihtiyacı var."

İl Başkanı Nurettin Çelik ise diğerleriyle kıyaslanamayacak kadar müstesna bir parti olduklarını ifade ederek, "Önümüzdeki seçimde meclis üyeliklerinin tamamını ve belediyeyi alarak, Kocaeli’de işret fişeğini Karamürsel’den atalım." diye konuştu.

Konuşmaların ardından partiye yeni katılan 20 üyeye rozetleri takıldı.

Tek listeyle seçime gidilen kongrede, Mehmet Özalay ilçe başkanlığına seçildi.

Kongreye, Karamürsel Belediye Başkan Vekili Ali Karacan, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP Karamürsel İlçe Başkanı Ali Kara, MHP Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Saadet Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengül, Karamürsel Kadın Kolları Başkanı Şafak Yamak da katıldı.
Kaynak: AA