Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Her Zaman Vatandaşın Yanında

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 21 Haziran 2017 tarihinde Resmi Gazete ’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Niğde Valiliğine atandığı ilk günden itibaren kent merkezi, ilçe, kasaba ve köylerde vatandaşlarla kucaklaşmaya, onların dertlerini dinleyip çözüm üretmeye devam ediyor.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Her Zaman Vatandaşın Yanında
7’den 70’e tüm Niğdelilerle bir araya gelen, esnafları, okulları, fabrikaları, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, çiftçileri, öğrenci yurtlarını ziyaret eden vatandaşın dertlerini dinleyip taleplerini not alan Vali Şimşek; “ Vatandaşların sorunlarını çözmek, ilimizin tanıtımı ve gelişimi için çalışmak bizlerin en asli görevidir. Bu kapsamda gerek çalışma arkadaşlarım gerekse bizler mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Vatandaşların sorunlarını çözmek ve taleplerini değerlendirmek için mutlaka halkın içinde olmak gerektiğine vurgu yapan Vali Şimşek; " Halkla iç içe hizmeti esas bildik ve bu nedenle her daim vatandaşlarımızın yanındayız. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Sık sık esnafımızı ziyaret edip onların çayını içerek, dertlerini, sıkıntılarını dinliyor, sohbet ediyor ve misafirleri oluyoruz” diye konuştu.

Ortak fikir; ortak çözüm

Vatandaşların görüş ve önerilerinin kendileri için çok değerli olduğunun altını çizen Vali Şimşek; vatandaşlarımızın fikirleri bizler için büyük bir öneme sahip. Bu nedenle her fırsatta gerek esnaflarımızla gerekse ev ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın görüşlerini dinliyor; onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

Kurumların kapısı sonuna kadar açık

Toplumun her kesiminden vatandaşların hiç çekinmeden her türlü sıkıntısını ve ihtiyacını kendilerine iletebileceklerine vurgu yapan Vali Yılmaz Şimşek; “Valiliğimiz başta olmak üzere tüm kurumların kapıları vatandaşlarımıza ardına kadar açıktır. Bizler sorun, görüş ve talepleri yerinde dinleme gayretindeyiz. Bu nedenle ilçe, kasaba ve köylerimize ziyaretlerimiz oluyor. Muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Fakat bunun dışında haftanın Çarşamba günleri Valiliğimizde halk günleri düzenliyor; vatandaşlarımızı dinliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA