Haliliye'deki Çalışmalarla İlgili İstişare Toplantısı Yapıldı

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un ev sahipliğinde Haliliye İlçesindeki merkez mahalle muhtarları ve kamu kurum ve kuruluşları yetkililerinin bir araya geldiği istişare toplantısında, ilçede yapılması istenilen, yapılacak çalışmalar ve sorunlar ele alındı.

Haliliye'deki Çalışmalarla İlgili İstişare Toplantısı Yapıldı
Demirkol’un ev sahipliğindeki istişare toplantısına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye İlçesinin merkez muhtarları, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşu yetkilileri, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

Haliliye İlçesinde yapılması hedeflenen ve ihtiyaç duyulan çalışmalarla ilgili bir araya gelindiğini ifade eden Milletvekili Mahmut Kaçar, değişik dönemlerde muhtarlarla sürekli bir araya geldiklerinin altını çizdi. Kaçar, “Değişik dönemlerde muhtarlarımızla sürekli görüşüyoruz. Muhtarlarımızla, daha önce buna benzer bir toplantı yaptık. Bu toplantıyı tekrar yapalım istedik. Muhtarlarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Acaba unutulan bir nokta var mı diye muhtarlarımız bize birinci ağızdan ifade etmesi için bir araya geldik. Bütün arkadaşlarımız şimdi burada, bu minvalde sizin sorunlarınızı, taleplerinizi, değerlendirmelerinizi alıp gerekli çalışmaları yapacağız. İnşallah hep birlikte bu ilçeye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz da, muhtarlarla sürekli bir arada olduklarını vurgulayarak, “Muhtarlarımızla dönem dönem bizde toplantı yapıyoruz. Bu şekilde muhtarlarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Yapabileceğimiz konuları zaten takip ediyoruz. İnşallah bu toplantının Haliliye İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Mehmet Canpolat da, “AK Parti ailesi olarak sürekli istişare içerisinde, halkla hemhal oluyoruz. Sorunların, taleplerin iletilmesi noktasında çalışmalar sergiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Demirkol da, Haliliye halkının huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlamayı hedeflediklerini ve bu nedenle ilçedeki kurum amirleri ve muhtarlarla sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Demirkol, konuşmasında şunları kaydetti, “Muhtarlarımızla, biz zaman zaman sahada birlikte oluyoruz. Şunu ifade etmek isterim ki; muhtarlarımız bizim yerelde halkımızın devletle karşılaştığı ilk organlardır. Halkımız bu noktada, devletten beklediğini, belediyeden beklediğini, diğer tüm hizmetlerle ilgili taleplerini muhtarlara iletmektedirler. Haliliye Belediyesi olarak bu tip organizasyonlarda geçmişte olduğu gibi ileride de birlikte olacağız. Allah hepinizden razı olsun. Şunu ifade etmek isterim; Haliliye Belediyesinin gerekli yetkilileri burada ve mahallelerinizle ilgili her türlü talepler not alınacak, mümkün olanlar yapılacaktır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından muhtarların talep ve önerilerinde istişareler yapıldı. Gelen taleplerle ilgili gerekli notlar, ilgili kurum yetkilileri tarafından alınarak, iletilerin çözümü için çalışmalar başlatıldı.
Kaynak: İHA