Vali Ustaoğlu'ndan Şehit Aktaş'ın Ailesini Ziyaret

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Şehit Güvenlik Korucusu Sedat Aktaş’ın ailesini ziyaret etti.

Vali Ustaoğlu'ndan Şehit Aktaş'ın Ailesini Ziyaret
Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu, İl Jandarma Komutanlığı tarafından Ölek köyü kırsalında yapılan arama tarama faaliyeti esnasında el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu şehit olan Güvenlik Korucusu Sedat Aktaş’ın Arıdağ köyündeki evini ziyaret etti. İl Jandarma Komutanı Albay Erhan Demir ve İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ile birlikte Arıdağ köyüne giden Ustaoğlu, ilk olarak şehidin evine geçerek ailesine başsağlığı diledi.

Şehit Aktaş’ın annesi Sabiha Aktaş, babası Muhiyettin Aktaş, eşi Şemsiye Aktaş ve çocukları Sümeyye, Merve ve Meryem Aktaş’a başsağlığı dileyen Vali Ustaoğlu, daha sonra taziye evine geçerek, köylülere başsağlığı diledi.

Arıdağ köyü sakinlerine seslenen Vali Ustaoğlu, “Biz biliyoruz ki şehidimiz Peygamber Efendimizin yanında. Allah birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize zeval vermesin. Şehidimizin ailesi; devletimizin, milletimizin emanetleridir. Şehidimizin ruhu şad olsun. Mekanı cennet olsun. Burada gösterdiğimiz birlik ve beraberlik, hainleri, düşmanları korkutuyor. Hain terör örgütü bu coğrafyada barınamayacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA