Sınav Komisyonundan Jest

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri bünyesinde taşeron elemanı olarak çalışan işçilerin, işçi kadrosuna geçebilmesi için yapılan sınava hasta oldukları için katılamayan üç işçi için tedavi gördükleri klinikte sınav yapıldı.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri bünyesinde taşeron elemanı olarak çalışan işçilerin, sürekli işçi kadrosuna geçebilmesi için yapılan sınava hasta oldukları için katılamayan üç işçi için tedavi gördükleri klinikte sınav yapıldı.

Tıp Fakültesi Hastaneleri Kadın Doğum Kliniğinde yatarak tedavi gören taşeron işçisi Mihriban Bozkuş Koçak, Yanık Ünitesinde tedavi gören Zikra Akyol ile Ortopedi Kliniğinde tedavi gören Pınar Almas, sınava giremeyeceklerini bildirmeleri üzerine yapılan değerlendirmeler sonucunda söz konusu işçilerin sınav haklarını kayıp etmemeleri için tedavi gördükleri klinikte sınav yapılması kararlaştırıldı.

Hastaneler Başmüdürü Sağlık Uzmanı Yaşar Aslan, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Şefik Doru ile Hastaneler Müdür Yardımcısı Mürşide Belgin Nacitarhan'dan oluşan sınav komisyonu, söz konusu hastaları tedavi gördükleri klinikte ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu ve daha sonra bu üç hastaya sınav uyguladı.

Aslan, "Tedavi gören üç taşeron çalışanımız, sınava giremedikleri için üzülmemeleri ve sınav haklarını kayıp etmemeleri için bir jest yaparak klinikte ziyaret ettik ve geçmiş olsun dileğinde bulunduk ve Kadınlar Günü'nü kutladık." dedi.

Kaynak: AA