Sarıgöl'ün Bağlıca Mahallesi Afrin Şehitleri İçin Lokma Döktürdü

Sarıgöl’ün Bağlıca Mahallesi sakinleri Afrin’e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Operasyonunda şehit olan kahraman Mehmetçikler için imece usulü lokma döktürerek mevlit okuttu.

Sarıgöl'ün Bağlıca Mahallesi Afrin Şehitleri İçin Lokma Döktürdü
Bağlıca Mahallesinde düzenlenen Afrin şehitleri mevlit törenine Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Açıkgöz, Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Büyükdinç, AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Fergül Tatar, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cavit Batur, İlçe Jandarma Komutanı J. Ast. Kd. Bşç. Erol Uygun, Belediye Meclis Üyesi Güngör Şahin, Muhtar Mustafa Karabostan ve mahalle halkı katıldı.

Sarıgöl İlçe Müftüsü Mehmet Ceyhan tarafından okunan mevlid-i şerifin ardından şehitler için dua edildi. Bağlıca Mahallesi Muhtarı Mustafa Karabostan mahalle olarak imece ile Afrin Zeytin Dalı operasyonunda şehit olan askerler için lokma döktürerek mevlit okuttuklarını belirtti.

Muhtar Karabostan, "Şehit olan askerlerimizin ruhu şad olsun. Mekanları cennet olsun. Mahalle olarak mevlit okuttuk. 1500 kişiye lokma dağıttık. Her zaman askerlerimizin yanındayız" dedi.

Kaynak: İHA