Eskişehir Anadolu Üniversitesi Başarılı Öğrencilere 'Başarı Belgesi' Verdi

Niğde’de, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat, İşletme Fakültelerinde öğrenim gören ve dereceye giren öğrencilere "başarı belgesi takdim töreni" yapıldı.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Başarılı Öğrencilere 'Başarı Belgesi' Verdi
Farklı illerde düzenli olarak organize edilen törenlerde öğrencilere ’Başarı Belgesi’nin verilmesinin yanı sıra yüz yüze görüşme olanağı bulunduğunu söyleyen Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celal Hakan Kağnıcıoğlu, törenlerle birlikte sorunlarını dinlemek, onlarla birlikte olmak amacıyla törenin yapıldığını söyledi.

Kağnıcıoğlu yaptığı açıklamada, "Eskişehir Anadolu Üniversitesi olarak ve Açıköğretim sistemine bağlı olarak İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi, Açıköğretim Fakültesi başarı belgesi takdim belgesi için Niğde’de bulunuyoruz. Tüm Türkiye’yi mümkün olduğunca öğrencilerimiz ile bir araya gelmek için gitmeye çalışıyoruz. Niğde’de yaklaşık 6 bin civarında öğrencimiz var. Bunlardan yüz civarında başarı belgelerini takdim edeceğiz. Öğrencilerimizle birlikte olduğumuz için çok mutluyuz" dedi.

Katılımcılara Eskişehir Anadolu Üniversitesinin tanıtım filmi gösteriminden sonra öğrencilere başarı belgeleri törenle verildi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre Merkezinde gerçekleştirilen törene Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celal Hakan Kağnıcıoğlu, İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güler Günsoy, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğretim üyeleri ve yöneticileri katıldı.

Kaynak: İHA