Emniyet Müdüründen Kadın Polislere Karanfil

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, emniyet teşkilatındaki bayan personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü karanfil vererek kutladı

Emniyet Müdüründen Kadın Polislere Karanfil
Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bayan personeli ile bir araya geldi. Demir, bir bayanın silah ile çalışmasının metanetin, cesaretin, özverinin ve fedakarlığında göstergesi olduğunu söyledi.

Demir, "Toplumun temelini aile, ailenin temelini ise kadının oluşturur. Kadınlar bir anne olarak gelecek nesilleri yetiştirme konusunda gösterdikleri fedakârlık ve çabanın her türlü takdirin üzerinde. Emniyet Teşkilatında görev yapan bayanların modern duruşunun, demokrasinin ve çağdaşlığın göstergesi olduğu gibi özellikle bir bayanın silah ile çalışması metanetin, cesaretin, özverinin ve fedakârlığında göstergesidir. Sıcacık yuvasını ve çocuklarını geride bırakarak insanlara hizmet etmek için her alanda çalışan, Ülkemizin gücüne güç katan, doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında yanımızda yer alan, başta Şehit -Gazi anneleri ve eşleri olmak üzere tüm bayan personelimizin ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım" dedi.

Daha sonra Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir tarafından bayan personele karanfil dağıtıldı.
Kaynak: İHA