Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin Sürpriz Adayından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çağrı

Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini sürprizlere açık hale getirecek 100 bin imza ile adaylık konusunun netleştirilmediğini söyleyerek, "100 bin imza ile adaylık şartları açıklansın" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin Sürpriz Adayından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çağrı
MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza şartı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. E-Devletin her türlü hizmeti verdiğini söyleyen MYP Lideri Yılmaz, "100 bin imza için aday olacak kişilere imza verecek seçmen ile alakalı online bir düzenleme yapılmalıdır. Hiçbir şekilde seçmeni zorlayacak maddi manevi ilave bir külfet getirilmemeli" dedi.

100 bin imzanın seçmenden nasıl alınacağının açıklanması gerektiğini belirten Yılmaz, "100 bin imza ile adaylık şartları açıklansın. Bu seçimin sürpriz adaylarına da Türkiye’nin ne yanıt vereceği görülsün" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığına aday olduğunu yineleyen MYP Lideri Yılmaz, "Ben bu işin parasına puluna bakmam. İddialı bir şekilde bu seçimlerde Cumhurbaşkanlığına adayım. Büyük bir kampanya ile milletimizden Cumhurbaşkanlığı için onay isteyeceğim. Az olur çok olur ama milletimiz bir adayı daha meydanlarda hazır bulur" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA