Beyoğlu'ndaki Cinayet

Pansiyon odasında tartıştığı travestiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Beyoğlu'ndaki Cinayet
Beyoğlu'nda bir pansiyon odasında tartıştığı travestiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dün gece saatlerinde Tarlabaşı Mahallesi'ndeki bir pansiyon odasında bıçaklanarak öldüren kişinin katil zanlısı olduğu iddia edilen ve kaçmaya çalıştığı Bursa'da yakalanan şüpheli İran uyruklu Ashkan K'yi (26) İstanbul'a getirdi.

Pansiyonun güvenlik kamera görüntülerinde ise şüpheli Ashkan K. ile travestinin pansiyona 01.58'de giriş yaptığı, şüphelinin tek başına 04.30'da çıktığı görülüyor.

Ashkan K.'nın 04.30 sıralarında odasından tartışma sesleri gelmesi üzerine, pansiyon çalışanlarına "Kız arkadaşımla tartıştık, elim kesildi. Eczaneye pansuman yaptırmaya gidiyorum" dediği öğrenildi.

- Taksiciyi de yaralamış

Şüphelinin olaydan sonra Esenler Otogarı'ndan Ahmet K. yönetimindeki ticari taksiyle Bursa'ya gitmeye çalıştığı, Osmangazi Köprüsü'nü geçtikten sonra taksiciyi bıçakla yüzünden yaralayıp, şoförü yol kenarına atıp taksiyi gasbederek Nilüfer ilçesine gittiği belirlendi.

Şüpheli Ashkan K. polise yakalanmamak için kaza bahanesiyle çarptığı Yeşim Ş.'nin kullandığı otomobili gasp etmeye çalıştığı kadının direnmesi üzerine başka bir kadının otomobiline çarptığı ve vatandaşlarca yakalanarak polise teslim edildiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Çağlayan Adliyesine sevk edildi.
Kaynak: AA