Ağınlı Kadınlar, Mazlum Kadınlar İçin Dua Etti

Ağınlı kadınlar, savaş bölgelerindeki mazlum kadınlar ve çocuklar için dua programı düzenledi.

AK Parti Teşkilat binasında gerçekleştirilen dua programında, ilçe kadınları başta Suriye, Irak, Myanmar gibi ülkelerde iç savaş ve terör eylemleri sonucu zulme ve haksızlığa uğrayan kadınlar ile şiddete maruz kalan tüm mazlum kadınlar için Kur'an-ı Kerim okudu, dua etti.

AK Parti Ağın Kadın Kolları Başkanı Ayfer Özbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kadınların sadece 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde değil yılın her gününde hatırlanması gerektiğini belirtti.

Dünyanın bir çok yerinde savaş, terörizm, şiddet gibi olaylardan dolayı kadın ve çocukların büyük acılar çektiğini ifade eden Özbey, şunları kaydetti:

"Dünyamızda bir çok kadın zulüm ve şiddet altında olduğu için bu anlamlı günü Kur'an okuyarak ve sohbet ederek geçirmek istedik. Başta Suriye, Irak, Myanmar olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde kadınlar her türlü işkenceye maruz kalıyor. Birçok anne çocuklarını savaştan kaçırarak başka ülkelerde sığınmacı olarak yaşıyor. Dünyanın her yerindeki zor durumda olan kadınlar için dua ettik, şehitlerimiz için Kur'an okuduk."

Özbey, dua programına her kesimden kadınların katıldığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA