Vali Dağlı Ve Başkan Ay, Huzurevinde Kadınlarla Bir Araya Geldi

DÜZCE – Vali Dr. Zülkif Dağlı, eşi Nurgül Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, eşi Nursel Ay ile birlikte 8 Mart dünya Kadınlar günü dolayısıyla Hilmi Çilingir Huzurevinde kadınlar bir araya geldi.

Vali Dağlı Ve Başkan Ay, Huzurevinde Kadınlarla Bir Araya Geldi
8 Mart Dünya Kadınlar günü tüm dünyada olduğu gibi Düzce’de de çeşitli etkinlikle kutlanıyor. Vali Zülkif Dağlı, eşi Nurgül Dağlı, Dzüce Belediye Başkanı Dursun Ay, eşi Nursel Ay ile birlikte 8 Mart dünya Kadınlar günü dolayısıyla Hilmi Çilingir Huzurevinde kadınlar bir araya geldi. Nurgül Dağlı ve Nursel Ay kadınlara karanfil hediye ettiler.

Kadınlarla birlikte kahvaltı yapan protokol daha sonra 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla pasta kestiler.

Vali Zülkif Dağlı, burada bugün çok güzel bir günde bir aradayız. 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlamak için buradayız. Her he kadar bu günler dünyada 1 gün olarak hatırlanıyor olsa da sonuçta iç içeyiz kadınlarımızla çocuklarımızla iç içeyiz. Birlikte güzel bir şekilde yaşamak durumundayız. Son zamanlarda kadına yönelik şiddet, kız çocuklarımıza yönelik şiddet ve buna benzer hareketler son zamanlar çok fazla yer almaya başladı.

Bunla ilgili de duyarlılığımızı artırmak dünya insanlığı olarak bir kez daha çeki düzen vererek biz nereye gidiyoruz, ne yapıyoruz? Diyerek kendi kendimize bakıp bir değerlendirme yapmalıyız Bunun çözümü de eğitim geçiyor. Kız çocuklarımızın okutulması gerçekten çok önemli. Bu konuda ülkemizde çok önemli yol alındı. Ancak yine de yeterli olmadığını biz görüyoruz. Tabi okumak deyince öğretimin yanında eğitimi de arttırmamız gerekiyor. Sadece bunun eğitimle yetmediğini anlıyoruz. Eğitim biraz daha önemli. Ölünceye kadar eğitim devam ediyor” diyerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Programa katılan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, 8 Mart dünya kadınlar gününü kutladı.
Kaynak: İHA