Uşak Kadınlara Vefa Borcunu Ödüyor

Uşak Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında gerçekleştireceği çeşitli etkinliklerle toplumun temel taşı olan kadınlara vefa borcunu ödüyor.

Uşak Kadınlara Vefa Borcunu Ödüyor
Kadının fedakâr ve sorumluluk sahibi rolünün farkında olan Uşak Belediyesi, yapacağı çeşitli etkinliklerle kadınlarımıza olan vefa borcunu ödüyor. Uşak Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar günü için düzenlenecek etkinliklerle Uşaklı kadınlara anlamlı ve unutulmaz bir gün yaşatacak.

Tarihten bu güne önemli bir yer tutan ve hizmetleriyle ülkeye değer katan kadınlara işaret eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Tarihimizde yaptığı birçok sosyal çalışmalar ve milli mücadelemizdeki kahramanca direnişi ile anılan Türk Kadını, bugün de her zamankinden büyük bir önemle sosyal hayatımızda, siyasette, hukukun tesisinde, eğitimde ciddi bir rol üstleniyor. Onların daima yanında olacağız ve yarınlarımızı onlarla birlikte inşa edeceğiz.” diyerek kadınların toplumumuz içerisinde her daim kilit bir rol üstlendiğini belirtti.

Kadınlara yönelik yapılan etkinliklerin ve çalışmaların asla onların emeklerinin karşılığı olamayacağını belirten Başkan Cahan, “Kadın olmak demek her anlamda sorumluluk demektir. Kadın eş demektir, anne demektir. Yarınlarımızın tesisi evlatlarımızın ilk öğretmeni, toplumun yakalayacağı başarının belirleyicisidir, geleceğin paydaşıdır. Bu vesileyle, 8 Mart dünya kadınlar gününü kutluyor, toplumumuzun baş tacı kadınlarımızı gönülden selamlıyorum.” dedi.

Kaynak: İHA