Şoförün Dalgınlığından Yararlanıp Telefonunu Çaldı

Gaziantep'te halk otobüsü şoförünün cep telefonunu çalan kadının hırsızlık anı, araç kamerasınca kaydedildi Şoför Gültekin: 'Kadın, biz telefonu ararken 'Alanın Allah belasını versin, günah değil mi' gibi şeyler söyledi, sonra yanlış bindiğini söyleyip otobüsten indi'.

Şoförün Dalgınlığından Yararlanıp Telefonunu Çaldı
Gaziantep'te halk otobüsü şoförünün cep telefonunu çalan kadının hırsızlık anı, araç kamerasına yansıdı.

Düztepe-Karataş hattında yolcu taşıyan halk otobüsü şoförü Remzi Gültekin, yan koltuğa bıraktığı cep telefonunun yerinde olmadığını fark edince arkasında oturan kadın yolcudan telefon numarasını aramasını istedi.

"Kontörünün olmadığını" söyleyen kadının, daha sonra otobüsten inmesi üzerine şüphelenen Gültekin, aracın güvenlik kamerası görüntülerini izledi.

Kamera kayıtlarında, cep telefonunu arkasındaki koltukta oturan kadının aldığını gören Gültekin, durumu polise bildirdi.

Gültekin, AA muhabirine, akşam saatlerinde duraktan aldığı kadın yolcunun, otobüs kartını cihaza okutmadan arkasındaki koltuğa oturduğunu söyledi.

Duraktan hareket ettikten sonra telefonunun bıraktığı yerde olmadığını fark ettiğini ifade eden Gültekin, şöyle konuştu:

"Telefonu aramaya başladım, arkamdaki kadına sorunca 'görmediğini' söyledi. Aramasını isteyince de 'kontörüm yok' dedi. Daha sonra başka bir yolcu aradı ama kapalıydı. Kadın, biz telefonu ararken 'Alanın Allah belasını versin, günah değil mi' gibi şeyler söyledi, sonra otobüse yanlış bindiğini söyleyip indi. Ben de kendisine karşı şeride geçip gelen otobüse binmesini söyledim. Görüntüleri izleyince, duraktan hareket etmeden önce dikiz aynasına baktığım sırada telefonu aldığını gördüm."

Kaynak: AA