Sarıgöllü Esnaf Kadınlara Hediye Dağıttı

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde cep telefonu aksesuarı satışı yapan esnaf, 8 Mart dolayısıyla kadınlara cep telefonu kılıfı ve cam koruyucu hediye etti.

Sarıgöl'de cep telefonu aksesuarı satan esnaf, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara ücretsiz cep telefonu kılıfı ve cam koruyucu dağıttı.

Hancılar Sokak'ta cep telefonu satan Mustafa Kırmızıkan, Dünya Kadınlar Günü'nü farklı bir şekilde kutlamak amacıyla bu güne özel başlattığı kampanya ile kadınlara ücretsiz cep telefonu cam koruyucusu ve kılıfı hediye etti.

Dükkanının camına "Kadınlar Günü'ne özel kırılmaz cam koruyucu ve cep telefonu kılıfı ücretsizdir" yazısı asan Kırmızıkan, birkaç saat içinde yaklaşık 110 hediye dağıttı.

Kırmızıkan, yaptığı açıklamada, Kadınlar Günü'nü farklı bir şekilde kutlamak istediğini belirterek, "Gerçekten çok ilgi gördü. Tüm kadınlarımızın 8 Mart kadınlar günü kutlu olsun." dedi.

Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrah Eroğlu da Kadınlar Günü'nü kutlayarak, Kırmızıkan'a duyarlılığından dolayı teşekkür etti.
Kaynak: AA