Ömer Halisdemir Üniversitesine İki Bölüm Daha Açıldı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde, öğrenci sayısını artırmaya ve eğitim kalitesini yükseltmeye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında iki yeni program daha açıldı.

Ömer Halisdemir Üniversitesine İki Bölüm Daha Açıldı
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde ‘Bankacılık ve Finans’ ile ‘Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi’ ikinci öğretim programlarına öğrenci alınması talebi Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından onaylandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, her bir program için açılan toplam 60’şar kişilik kontenjan için ilk öğrenci alımının 2018-2019 eğitim-öğretim yılında gerçekleşeceğini belirterek “Üniversitemiz, öğrenci sayısını artırmak ve akademik yapılanmasını iyileştirmek amacıyla yeni bölüm ve programlarla gelişimini sürdürmektedir. Bu iki program dışında başka bölümlere öğrenci alınması ile yeni bölüm/program açılması ve daha çok öğrencimizi şehrimize çekmeye yönelik çabalarımız sürmektedir. YÖK’e yaptığımız başvuruların yakın zamanda neticelenmesi ile önümüzdeki günlerde yeni ve güzel haberleri Niğde’mizle paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA