Nazilli'de 7'Den 70'E Şehir Gezisi!

AYDIN – “Nazilli’nin Hanımları Geziyor” sloganı ile 2012 yılında Başkan Alıcık tarafından hayata geçirilen şehir gezileri tüm hızıyla devam ediyor.

Nazilli'de 7'Den 70'E Şehir Gezisi!
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından hayata geçirilen ve 6 yıldır devam eden şehir gezilerine bu hafta Altıntaş Mahallesinde yaşayan kadınlar katıldı.

Altıntaş Mahallesi Muhtarlık binası önünde toplanan ve Nazilli Belediyesi’ne ait araçlarla mahallelerinden alınan kadınlar, ilçede yapılan yollar, parklar, camiler, cem evi, yenileme çalışmaları, sosyal tesisler, spor alanları, muhtarlıklar, çocuk eğitim parkları, Alzheimer merkezi, huzurevi, kadın dayanışma evi, hangarlar ve daha onlarca projeyi yerinde gördü.

‘Şehir gezileri programı’ kapsamında Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltıya katılan hanımlar, Başkan Alıcık’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gönderdiği çiçekleri alarak duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Her hafta farklı bir mahallede düzenlenecek olan mahalle gezilerinin devam edeceğini belirten Başkan Alıcık, “Öncelikle başımızın tacı hanımlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Bir ülkeyi güzelleştiren, bir evi yuva yapan, en iyi öğretmen, en iyi doktor, en iyi mühendis, en iyi bilim insanı kadındır. Onların olmadığı bir dünya düşünülemez. Bu nedenle kıymetlerini bilmek, layık oldukları sevgi ve saygıyı göstermek gerekir. Bugün Altıntaş Mahallemizde yaşayan hanımlarımız şehir gezilerimize katıldı.

Programlarımıza katılımın bu denli yoğun olması bizi mutlu ediyor. Kendilerine tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA