MHP Kadın Kolları Şehit Annelerini Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek Türk bayrağına sarılı Kur’an-ı Kerim takdim etti.

MHP Kadın Kolları Şehit Annelerini Ziyaret Etti
MHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ve MHP’ye üye Asenalar tarafından Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Zonguldak il merkezinde ikamet eden ve Hakkari ilinin Şemdinli ilçesinde 04 Aralık 1997 tarihinde şehit olan Recep Başar’ın ailesine, daha sonra 5 Kasım 2002 tarihinde Batman ilinin Hasankeyf ilçesi kırsalında çatışmada şehit düşen Bayram Demiröz’ün eşi Ferdane Demiröz’ü evlerinde ziyaret ederek acılarını paylaştı. Yalçıner ve asenalar burada şehit aileleri ile birlikte sohbet etti ve Türk bayrağına sarılı Kur’an-ı Kerim takdim etti.

Yalçıner ziyaret dolayısıyla yaptığı açıklamasında; “Dünya Kadınlar Günü her yaştan kadının farklı değerleri yoğurarak anlattığı yorumlarla anıyoruz, kutluyoruz. Bizlerde bu günü MHP İl Kadın Kolları olarak Türkiye Cumhuriyeti Devletinin başına bela olan terör illeti sonucunda evlatlarını kaybeden Şehit annelerimizi hazırlamış olduğumuz Kur’an ve bayrağımız ile ziyarette bulunarak onların acılarını, üzüntülerini paylaşmak düşüncesiyle bu günü onlarla olmak istedik. Bizleri kabul ettiklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Çünkü Şehit annelerimiz hepimiz için çok kıymetli şahsiyetlerdir. Onların bizlerin huzuru, güvenliği ve vatanın bütünlüğünü için gözlerinden bile sakındıklarını en değerleri varlıkları evlatlarını şehit vermişlerdir. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Onlar ki en değerli varlıklarını şehit verdiklerini halde “Vatan sağolsun” diyorlar. İşte Türk kadınının ve Türk Milletinin taşıdığı en büyük özelliktir. Onun içindir ki bizde MHP Kadın Kolları olarak bu bakış açısıyla bugünü böyle yorumlayarak Dünya Kadınlar Gününü anmak istedik. Bu vatana kahraman evlatlar yetiştiren şehit annelerinin ve tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutlar, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz” dedi.

Kaynak: İHA