MEÜ Tıp Fakültesi Öğretim Elemanlarına Ödül

İçel Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Anabilim Dalı, İç Hastalıkları Anabilim Dalı ve Gastroenteroloji Bilim Dalı öğretim üyelerinin posteri ödüllendirildi.

MEÜ Tıp Fakültesi Öğretim Elemanlarına Ödül
Tıp Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Engin Altıntaş, Prof. Dr. Orhan Sezgin, Prof. Dr. Fehmi Ateş, Yrd. Doç. Dr. Osman Özdoğan, Yrd. Doç. Dr. Serkan Yaraş, Yrd. Doç. Dr. Zuhal Mert Altıntaş, Doç. Dr. Enver Üçbilek, Arş. Gör. Uzm. Dr. İbrahim Yılmaz ve Arş. Gör. Dr. Halil Çelik’in birlikte hazırladıkları poster, ‘Başkanın Seçtikleri’ oturumunda sunulmaya ve ödül almaya hak kazandı. Tedavi olmuş ’Hepatit C’ hastalarında bile allta yatan genetik durumun hastalığın iyileşme ya da iyileşme olmaması ile ilişkisini gösteren bir çalışma yürüten öğretim üyeleri, ayrıca 75 bin Hindistan Rupisi kazandı.

14-18 Mart 2018 tarihleri arasında Hindistan’da yapılacak olan ‘27th Asian Pacific Association For The Study Of The Liver’ (APASL) kongresi, dünyada karaciğer hastalıkları konusunda en büyük uluslararası kongrelerinden biri olma özelliği taşıyor.
Kaynak: İHA