Kitapseverlere 'İstiklal Marşı' Sürprizi

Isparta Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Isparta Kitap Fuarı"nda kitapseverlere İstiklal Marşı sürprizi yapıldı.

Gökkube Ulusal Sergi, Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarı gezen ziyaretçilere aniden İstiklal Marşı anons edildi. Marşı duyan 3 bin 500 kitapsever hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okudu. Bu dakikalar farklı açılara yerleştirilen kameralarla görüntülendi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kitap fuarında içlerinden gelerek ziyaretçilere İstiklal Marşı sürprizi yaptıklarını söyledi.

Bu dönemde Türk milletinin birlik, beraberlik ve bütünlüğe ihtiyacının olduğunu dile getiren Günaydın, İstiklal Marşı'na herkesin eşlik ettiğini kaydetti.

Günaydın, "Bugün bir program, tören yok. Hiçbir şey yok. Spontane bir şey yaptık. Birden hep birlikte İstiklal Marşı okuyalım dedik. Gökkubbe altında birlik ve güzellik sezintisi çoktan çıkmıştı. Bu durum İstiklal Marşı'yla 100 kere ispatlandı. Türkiye'nin bütünlüğünün görünüşü ve sesi Isparta'dan çıktı." diye konuştu.

Kaynak: AA