Kiğı'dan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

AK Parti Kiğı İlçe Kadın Kolları Başkanlığınca, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek amacıyla kermes düzenlendi.

Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen kermese, Kaymakam Taner Bolat, Belediye Başkanı Yılmaz Gündüz, diğer yetkililer ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Bolat, evlerinde hazırladıkları yöresel yemekleri kermese bağışlayan kadınları tebrik ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kermesin önemli bir amaç için düzenlendiğini anlatan Bolat, "Askerimiz Afrin'de operasyonda. Bu organizasyonun amacı da onlara bir nebze olsun katkı sağlamaktır." dedi.

AK Parti Kiğı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Avcı ise, bu özel ve anlamlı günde Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere moral ve destek olması için kermes düzenlediklerini söyledi.

Kermesten elde edilecek gelirin tamamını Mehmetçik Vakfı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Dayanışma Vakfı'na bağışlanacağını aktaran Avcı, şöyle konuştu:

"Bugün Dünya Kadınlar Günü. Bu güzel ve anlamlı günde kadın gücünün her işe yetebileceğini göstermek için bir organizasyon yaptık. Bu anlamlı günde bizleri koruyan askerlerimize bu kermesle katkıda bulunmak istedik. Bunun için evlerimizde hazırladığımız yöresel yemekleri vatandaşlarımızın beğenisine sunduk."

Kaynak: AA