Kaymakam Özkan'dan, Şehit Annelerine Anlamlı Ziyaret

Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçedeki şehit anneleri ve gazi eşini ziyaret etti.

Kaymakam Özkan'dan, Şehit Annelerine Anlamlı Ziyaret
Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle şehit annelerine yönelik anlamlı ziyaretler gerçekleştiren Kaymakam Mehmet Ali Özkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde fedakar kadınları unutmadı. Ziyaretleri kapsamında ilk olarak 1999 yılında sınır ötesi harekatta girdiği çatışmada şehit düşen Piyade Er Çetin Taşkın’ın ilçenin Sarıkum köyünde ikamet eden annesi Kıymet Taşkın’ı ziyaret eden Kaymakam Mehmet Ali Özkan, daha sonra da 1996 yılında Tunceli’de çatışmada şehit düşen Piyade Er Yener Barış’ın ilçenin Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet eden annesi Nazime Barış’ı ve vefat eden Kıbrıs gazilerinden Seyfullah Akgün’ün ilçenin Karşıyaka Mahallesi’nde ikamet eşi Saçlı Akgün’ü evinde ziyaret etti. Ziyaretlerde şehit annelerinin ve gazi eşinin ellerini öpen Kaymakam Mehmet Ali Özkan, fedakar annelerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Ziyaretlerde gazi eşi ve şehit annelerinin herhangi bir sıkıntıları olup olmadığını soran Kaymakam Özkan, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerinin yanında olacaklarını söyledi.



Dünya Kadınlar Günü gibi anlamlı bir günü daha da anlamlı kılmak adına böyle bir ziyaret gerçekleştirmeyi uygun gördüklerini kaydeden Kaymakam Özkan, bu ziyaretlerin sık sık devam edeceğini belirterek, her zaman kapılarının kendileri için sonuna kadar açık olduğunu ifade etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit anneleri ise, Kaymakam Özkan’ın ziyaretiyle Dünya Kadınlar Günü’nün kendileri için daha bir anlam kazandığını ifade ederek, ziyaretten ötürü teşekkürlerini ilettiler.

Ziyarette Kaymakam Özkan’a kurum amirleri de eşlik etti.
Kaynak: İHA