Kartepeli Asker Annelerinden Mehmetçiğe Yemek

Kartepe’de yaşayan asker anneleri, ilçede görev yapan ilçede görev yapan Mehmetçik için hazırladıkları yemekleri düzenlenen etkinlikte ikram etme fırsatı buldular.

Kartepeli Asker Annelerinden Mehmetçiğe Yemek
Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü ve Kartepe Belediyesi meslek ve Sanat Eğitimi Merkezi’ndeki (KAR-MEK) asker anneleri, Kartepe Kaymakamlığı İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan Mehmetçikler yemek hazırladılar. Yemekler düzenlenen etkinlikte askerlere ikram edildi. Düzenlenen etkinliğe Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in yanı sıra, Jandarma Komutanı Üsteğmen Ergin Sarıçiçek, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, muhtarlar ve davetliler katıldı.

Kartepeli asker anneleri tarafından hazırlanan yemekler Mehmetçiklere hazırlanan yemekler ikram edildi

Etkinlikte konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Milletimiz gibi bir millet dünyada yoktur. Ülkemizin her yerinde görev yapan Mehmetçiklerimize her türlü destek verilmektedir. Kartepeli kadınlarımız ilçemizde görev yapan Mehmetçiklerimizi unutmadı. Asker anneleri tarafından hazırlanan ikramlar Mehmetçiğimize verildi.

Gönüllerindeki evlat hasretini bu sayede dindiren annelerimize teşekkür ediyoruz. Mehmetçiğimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA