Dursunbey MHP'den Afrin Şehitleri İçin Pilav Hayrı

Milliyetçi Hareket Partisi Dursunbey İlçe Başkanlığı, Afrin bölgesinde şehit olan askerler için Mevlid-i Şerif programı ve pilav hayrı düzenledi.

Dursunbey MHP'den Afrin Şehitleri İçin Pilav Hayrı
MHP Dursunbey İlçe Başkanlığınca, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin bölgesinde terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DAEŞ mensuplarının etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan askerler için Mevlid-i Şerif programı ve pilav hayrı düzenledi.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Sarnıç ve yönetim kurulu tarafından organize edilen program Kent Meydanında gerçekleşti. Programa Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Garnizon Komutanı Başar Akın, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali ve yönetimi, MHP İl ve İlçe teşkilatlarından yöneticiler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlid programında MHP İlçe Başkanı, Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanı kazanların başına geçerek vatandaşlara pilav ikramında bulundular.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Sarnıç yaptığı açıklamada; “Afrin’de, vatanın bölünmez bütünlüğünün, Kuran’ı Kerim’in, imanın, bayrağın, istiklalin ve istikbalin savaşı verilmektedir. Bizde burada bu vesile ile bir araya gelip, dualarımızla tüm kalbimizle orada mücadele eden askerimizin yanında olduğumuzu karınca kararınca gösterdik. Bin yıldır İslam’ın bayraktarlığını yapmış, kanıyla canıyla ezan demiş, bayrak demiş, çırılçıplak cephelerde kan dökmüş, ter dökmüş bu milleti Cenabı Allah’ın mahcup etmeyeceğine gönülden inanıyorum. Bize düşen birlikte olmak, inanmak inancımıza tam sahip olmaktır. Afrin’de ki savaşan askerlerimize buradan binlerce selam olsun, Allah onlara kolaylık versin. Afrin’de şehit düşen askerlerimizin ailelerine sabırlar diliyorum. Operasyonlarda bulunan kahraman askerlerimizin Allah yardımcısı olsun. Allah askerlerimizi muvaffak etsin. Desteğimiz, duamız hep onlarladır” dedi.

Kaynak: İHA