Çubuklu Kadınlar 8 Mart'ta Eserlerini Beğeniye Sundu

Çubuk'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Kadınların El Emeği Göz Nuru El Sanatları" sergisi açıldı.

Ankara'da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Çubuk İlçe Halk Eğitimi Merkezi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Çubuk Aile Yaşam Merkezi işbirliğiyle "Kadınların El Emeği Göz Nuru El Sanatları" sergisi düzenlendi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, sergi açılışında yaptığı konuşmada, kadınların sadece bir gün değil her zaman değerli ve baş tacı olduğunu söyledi.

Özel bir günde böylesi bir serginin açılışında bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Acehan, "İnşallah kadın kursiyerlerimizin yapmış olduğu el emeği göz nuru emekleri karşılığını bulur. Kadınlarımız, bu güzel kurslarda hem boş zamanlarını değerlendiriyor hem de el becerilerini geliştirerek ailelerine katkıda bulunuyorlar. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum." dedi.

Çubuk İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Recai Özdemir de Aile Yaşam Merkezi ile güzel çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından sergi açılışı yapılarak, katılımcılar stantları gezdi.

Açılışa AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recai Özdemir, Ankara Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşamlar Müdürü Murat Bozdağ da katıldı.

Kaynak: AA