Başkan Üzülmez, KAR-MEK Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, motivasyon toplantıları kapsamında KAR-MEK ve Kadın Spor Merkezi üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Üzülmez, KAR-MEK Üyeleriyle Bir Araya Geldi
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İstasyon Mahallesi KAR-MEK ve Kadın Spor Merkezleri üyeleri ile motivasyon toplantısında da bir araya geldi. Programda konuşan Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez, “Ülkemizin birliği ve beraberliği için hayatını veren şehitlerimize, gazilerimize dualarımızda yer verelim. Kartepe’de kadın olmak ayrıcalık olacak demiştik. Bu sözümüzü tutmuş olmanın gururunu yaşıyoruz. Kadınlarımız tarafından uygulanan projeler sahiplenilmektedir. Bu bizleri memnun etmektedir” dedi.

“Kadınlara yönelik projelerimiz ilimiz sınırlarını aşarak ülke genelinde yayılmıştır” diyen Başkan Üzülmez, “Cumhurbaşkanımızın talimatı ile Kartepe Kadınlar Kulübü tarafından uygulanan projeler ülke genelinde uygulanmaktadır. Allah rızası için çalışmaktayız. Makamlar gelip geçicidir. Makamlar miras değildir. Milletin makamlarına bekçilik ediyoruz. Geçmiş ülkeyi çok iyi biliyorsunuzdur. Kartepe’de doğumdan-vefata kadar olan bütün süreç için hizmet verilmektedir” diye konuştu.

Alo Evlat Birimi’ne herkesin sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Başkan Üzülmez, “Bizim hale ulaşamadığımız Kartepeli varsa bizlere mutlaka bizlere bildirin. Ekiplerimiz tarafından büyüklerimize hizmet verilmektedir. Her türlü ihtiyaçları giderilmektedir. Kartepeli büyüklerimiz tarafından Umre isteğini yerine getirdik. Umre ziyareti çok özel bir hizmettir. Umre’ye götürülme de belediyenin kasasından hiçbir meblağ çıkmamıştır. Gönüllüler tarafından oluşturulan bütçe tarafından Umre giderleri karşılandı. Umre ziyaretinde büyüklerimizin evleri yenilenmiştir” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA