Başkan Alemdar, Kadın Personelle Bir Araya Geldi

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle düzenlenen yemekte, belediyede çalışan bayan personelle bir araya geldi.

Başkan Alemdar, Kadın Personelle Bir Araya Geldi
Yemek öncesi masaları tek tek gezen ve misafirlerine çiçek takdim eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, bayan personelin Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Serdivan Belediyesi olarak kadınıyla erkeğiyle birlik ve beraberlik içerisinde kalıcı hizmetler üretme gayretinde olduklarını belirten Alemdar, Dünya Kadınlar Günü’nün önemine değinerek, “Kadınlarımız, toplumumuzdaki konumları itibariyle ülkemizin gelişmesinde önemli rol üstlenmiş, üstlendikleri bu sorumluluklarla da hepimizi gururlandıran başarılara imza atmıştır. Bu sorumluluk sadece üretkenlikte kalmamış; Kadınlarımız, Kurtuluş Savaşı’nda cepheye mühimmat taşıma gibi vatanperverlik ve fedakarlığın yanı sıra milletçe darbecilere dur dediğimiz 15 Temmuz gecesi de en ön saflarda gövdelerini mermilere siper ederek tüm dünyaya cesaret dersi vermiştir. dedi.

Kadına şiddetin, hiçbir şekilde kabul edilemeyecek bir insanlık ayıbı olduğunu da vurgulayan Alemdar, “Hayatın her alanında sevgiyi, fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımızın huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için daha fazla özen göstereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA