AY-SİAD'tan Başkan Özakcan'a Ziyaret

Aydın Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (AY-SİAD), Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a makamında ziyarette bulundu. Ziyarete AY-SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özen Gündüz, Başkan Vekili Faruk Özkan, Sekreter Üye Ahmet Nalbant, Başkan Yardımcıları Şadiye Altın, Cemil Şahin, Fırat Barışık, Olcay Turgut ve Serdar Kahya iştirak etti.

AY-SİAD'tan Başkan Özakcan'a Ziyaret
Yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tanışıp sohbet eden Başkan Özakcan, Aydın’ın kalkınmasında ve güçlenmesinde sivil toplum kuruluşlarının büyük önem arz ettiğini dile getirdi. Ziyarette, AY-SİAD Yönetim kurulu, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ertesinde Büyük Türk Milleti’nin meydanlarda tutmuş olduğu nöbetlerde dillerden dile adeta yeni bir fetih marşı gibi söylenen, "Başkoymuşum Türkiyemin Yoluna, Düzlüğüne Yokuşuna Ölürüm" sözleri ile başlayan "Türkiyem" şarkısının söz yazarı Dilaver Cebeci’nin ölümünün 10. yılı olması nedeniyle 2018 yılını "Dilaver Cebeci Türkiyem" yılı olarak ilan ettiklerini aktardı. AY-SİAD yönetim kurulu tarafından, 1970-1975 yılları arasında Aydın’da eğitimcilik ve idarecilik görevlerinde bulunmuş Eğitimci-Yazar-Şair olan Dilaver Cebeci’nin isminin yaşatılması noktasında Efeler Belediyesi sınırları içinde bir park veya sokağa adının verilmesi talep edildi.

Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Efeler Belediyesi olarak bu konuda her türlü desteği sağlayacaklarının sözünü vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kaynak: İHA