Ali Bahar Üçüncü Kez Antalya OSB Başkanı

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanlığına üçüncü kez Ali Bahar seçildi.

Antalya OSB'den yapılan açıklamaya göre, Müteşebbis Heyeti 1 Mart'ta yapılan 4. Olağan Genel Kurulun ardından ilk toplantısını yaptı.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu başkanlığında yapılan toplantıda, Müteşebbis Heyet Başkan Vekili ile Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ve üst kuruluş delegeleri belirlendi.

Yapılan seçim sonucunda iki dönemdir Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Ali Bahar, oy birliğiyle yeniden bu göreve seçildi. Bahar ayrıca Müteşebbis Heyet Başkan Vekilliği ile üst kuruluş delegeliği görevlerini üstlendi.

Antalya OSB Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Hasanali Gönen, Fatih İncir, Mustafa Yayla ve Yiğit Budak, Denetim Kurulu üyeliklerine de Ahmet Kasapoğlu ve Fatin Tapcı getirildi.

Bahar, seçimler sonrası toplantıda yaptığı konuşmada, 4. Olağan Genel Kurulun yüzde 93 gibi yüksek bir katılımla gerçekleştiğini belirterek, bölge sanayicilerine genel kurula gösterdikleri yoğun ilgi dolayısıyla teşekkür etti.

Yeni dönemin en önemli projesinin Teknoloji Geliştirme Bölgesi olacağını ifade eden Bahar, şunları kaydetti:

"Teknoloji Geliştirme Bölgemiz ile sadece şirketlerimizde değil, Antalya'nın ve havzanın genelinde, radikal bir inovasyonun tetikleyicisi olmak istiyoruz. Şehre, şehirden öte bir ülke imajı kazandıran ve bu konuda projeler üreten, katma değer yaratan bir organize sanayi bölgesi hayalimizi etap etap gerçekleştiriyoruz. Teknoloji Geliştirme Bölgemiz yeni nesil ve en gelişmişi olacaktır. Şirketlerin kendi içlerinde kurdukları Ar-Ge birimlerini destekleyecektir. Ve onlara çözüm ortağı olmak yoluyla, çok daha kısa zamanda fikrin ürüne dönüşmesini sağlayacaktır."

Kaynak: AA