AK Partili Biter Kadınlara Karanfil Verdi

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, ekibiyle birlikte kadınları evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret ederek, kadınların bu anlamlı gününü çiçeklerle kutladı. Başkan Biter, kadınlarla sohbet de ederek, hükumetin kadınlara yönelik çalışmalarını anlattı.

AK Partili Biter Kadınlara Karanfil Verdi
AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, cephede mermi taşıyan, ev kadını, iş kadını ya da eş olarak her koşulda varlıklarını hissettiren kadınların yılın sadece bir günü değil her gününde hatırlanması gerektiğini bildirdi. “Cennet annelerin ayakları altındadır” hadisini de hatırlatan Biter, kadınlara yüce dinimizin de büyük değer verdiğine dikkati çekti. Kurtuluş tarihimizdeki kahramanlıklarıyla hiç unutulmayan kadınlarımızın günümüzde de her koşulda kendinden bekleneni fazlasıyla yerine getirdiğini anlatan Biter, AK Parti iktidarı ile birlikte kadınların hak ettikleri değere kavuştuklarını bildirdi. Bir anne ya da iş kadını olarak kadınların beklentilerine cevap veren yasal düzenlemeler yapan AK Parti hükumetinin, kadının toplumdaki saygınlığını artırdığını, karar mekanizmalarında daha fazla söz sahibi yaptığını ifade ederek, “Bugün TBMM çatısı altında 82 kadın milletvekili vardır bunun 33’ü AK Parti milletvekilidir. Bugün Türkiye’de 18 kadın belediye başkanı vardır 8’i AK Parti’den seçilmiştir” hatırlatmasında bulundu. Huriye Biter, ev ev gezerek kadınların bu çok özel günlerini kutladığı ziyaretlerinde büyük bir sevgi ve coşkuyla karşılandı. Hükumetin kadınlara yönelik uygulamalarını yöre kadınlarına duyurmada harcadığı çabalarla bilinen AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, bu çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Biter, “Başta eli öpülesi şehit annelerimiz ve yine eli öpülesi şehit eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA